Wanneer je naar Turkije gaat vliegen, is Schiphol een goede keus. Er vertrekken dagelijks veel vluchten naar verschillende bestemmingen in Turkije, zoals Istanbul en Ankara. Van Schiphol naar Istanbul Airport wordt zelfs zo’n vijf keer per dag gevlogen.

schiphol-parkeren-vliegen-turkije

 

Schiphol parking reserveren

De handigste manier om zonder al teveel gedoe bij Schiphol Airport aan te komen met je bagage, is om met de auto naar de luchthaven toe te rijden. Daar aangekomen dien je ook je auto ergens veilig achter te laten. Ter plaatse pas op zoek gaan naar een parkeerplaats kan zorgen voor veel stress en vaak betaal je dan ook veel meer voor dezelfde plek die je ook online had kunnen reserveren. Geen zorgen, je kunt gemakkelijk een parking Schiphol Airport reserveren.
Er zijn een groot aantal parkeeraanbieders met verschillende parkeervormen en verschillende extra services die aangeboden worden. Vergelijk eenvoudig de prijzen en de specificaties en boek je parkeerplaats bij onder andere Schiphol via het vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren!

 

Shuttle parkeren

Er zijn diverse parkeervormen waar je uit kunt kiezen. De goedkoopste vorm is parkeren met shuttleservice, waarbij je na het parkeren met een shuttlebus naar de luchthaven toe wordt gereden. Deze rit zit altijd bij de prijs inbegrepen. Hoelang deze rit duurt, is afhankelijk van de locatie van de parking. Het varieert tussen 5 en 15 minuten. Bij sommige parkings is het mogelijk om zelf uw autosleutel mee te nemen op reis. Zo bent u er zeker van dat uw auto niet verplaatst wordt en er dus niet in gereden kan worden. Check goed of dit ook geldt voor de parking waar u bij wilt boeken.

 

Valet parkeren

Parkeren met valetservice is een luxere manier van parkeren dan shuttleservice. Hierbij kun je namelijk direct uitstappen bij de luchthaven en wordt je auto daar overgenomen door een ervaren chauffeur. De auto wordt geparkeerd en u kunt gewoon de terminal inlopen. Dit is wel iets prijziger dan bijvoorbeeld de parkings met shuttleservice. Bij valetservice moet je altijd je autosleutels inleveren, omdat je auto anders niet geparkeerd kan worden door de chauffeur. Geen zorgen, ze worden op een veilige plaats bewaard.

 

Officiële parkeerplaats van Schiphol

De laatste optie is kiezen voor een officiële parkeerplaats van Schiphol. Deze vallen wel in de dure prijscategorie en zijn niet voor iedereen betaalbaar. Wanneer u kiest voor P3 Schiphol op het parkeerterrein of in de overdekte garage is dit wel redelijk betaalbaar. Ook deze parking met shuttleservice is te boeken via Vliegen en Parkeren. Daarnaast biedt Schiphol ook nog P1 op loopafstand en P6 valet parking aan. Deze beide opties zijn redelijk prijzig. Wanneer u toch voor P1 wilt kiezen, kunt u dit beter vooraf online reserveren. Wanneer u ter plaatse pas besluit om daar te parkeren bent u bijna het vijf dubbele kwijt aan parkeergeld.

 

Via de volgende link kom je op de pagina over de: mooiste badplaatsen van Turkije. Of bekijk via het hoofdmenu de verschillende vakantieplekken.

© 2024 Turkije Ontdekker.nl