turunc-uitjes-marmaris-vakantie-tips

 

De website TurkijeOntdekker.nl is onderdeel van een netwerk van handige informatieve reiswebsites. Dankzij alle informatie kan je beter een vakantiebestemming vinden die bij je past. Kom je via onze website op de website van een reisorganisatie en boek je een vakantie? Dan verdienen wij een kleine commissie. Zo kunnen de websites worden onderhouden. Dit kost je niets extra. De prijzen voor de vakanties worden niet hoger.

Je kunt ook eens een kijkje nemen op:

• www.ibizaontdekker.nl

• www.griekenlandontdekker.nl

• www.suggestme.com

 

Een blik achter de schermen

Dick-suggestme.com-griekenlandontdekker.nlDeze informatieve reiswebsite boordevol uitleg over Turkse vakantiebestemmingen. Een plek om inspiratie op te doen over bestemmingen, bezienswaardigheden en activiteiten.

TurkijeOntdekker is opgezet door Dick, een dertiger met een passie voor reizen en websites. Deze twee hobby’s heb ik in 2019 samengevoegd in de vorm van de website IbizaOntdekker.nl. Vervolgens volgde al snel GriekenlandOntdekker.nl en TurkijeOntdekker.nl. Daarna was ik toe aan iets groters en heb ik SuggestMe.com overgekocht en vervolgens geheel opnieuw gevuld met handige reisinformatie. Een groot project dat veel meer tijd kostte dan verwacht maar met een, al zeg ik het zelf, mooi resultaat.

 

Volg ons ook via social media

Via de naam “Vakantie Ontdekker”, zijn we ook te volgen via Facebook, Instagram en Pinterest. Volg ons gerust en alvast een fijne vakantie gewenst!

 

© 2024 Turkije Ontdekker.nl